onderverhuur fraude

Over ons

Privédetective of bedrijfsrecherche nodig?

Over ons

Bles en van Rijs Recherche, wie zijn wij?


Bles en van Rijs Recherche is ontstaan uit enthousiasme en uit voorliefde voor de strijd tegen het onrecht.


In 2020 kreeg Bles en van Rijs Recherche zijn vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid om een rechtmatig recherchebedrijf op te starten.


Nadat de eigenaren gezamenlijk meer dan 20 jaar hun recherchewerk uitvoerden binnen de Nationale Politie werd er eind 2018 een plan opgezet om een particulier onderzoeksbureau te starten. In die periode van 20 jaar, binnen de Nationale Politie, werden spraakmakende onderzoeken uitgevoerd en werd veelvuldig het nieuws behaald met name in het noorden van Nederland.


Inmiddels heeft Bles en van Rijs Recherche veel contacten opgedaan en hebben wij medewerkers in huis met diverse, uiteenlopende, achtergronden uit de opsporingswereld denkende aan Politie en Justitie, defensie en zelfs uit de gezondheidszorg.


Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk en hebben wij contacten met juridisch medewerkers, advocaten kantoren en collega recherchebedrijven. Hierdoor zijn wij snel en breed inzetbaar zowel in Nederland als in het buitenland.


Door de ruime ervaring in de opsporingswereld leveren wij niet zomaar bewijs. Er wordt daadwerkelijk nagedacht over het vervolg van onderzoekszaken welke eventueel bij een rechtbank als bewijs kunnen worden gebruikt.


recherche