vermissing urgent

Vermissing

Is er een persoon binnen uw familiekringen vermist en kunt u hem niet meer traceren? Zoekt u een persoon?

vermissing

Vermist persoon?

Vermissing?

Aan de hand van de leeftijd en urgentie van de vermissing zal er over het algemeen pas na 24 tot 48 uur actie ondernomen worden door de overheidsinstanties welke zich over de vermissing zullen buigen.

Deze tijd is vaak kostbaar en binnen dit tijdsbestek kan een vermiste veel afstand hebben afgelegd of het contact dusdanig verbreken met de buitenwereld dat het alleen maar moeilijker wordt om diegene te traceren.

Mocht u zich herkennen in bovenstaande neem dan snel contact op met Bles en van Rijs Recherche. Wij zullen zo spoedig mogelijk een onderzoek starten om de vermiste te traceren.


Dit onderzoek zal in ieder geval bestaan uit;

*  Het in kaart brengen van de vermiste met alle gegevens die daarbij horen.

*  Het maken van een kort en krachtig plan van aanpak.

*  Zo snel mogelijk een social media onderzoek.


In het geval van een urgente vermissing werken wij samen met SAR Nederland. Zij zijn snel inzetbaar en hebben de beschikking over een groot zoekteam met daarnaast diverse moderne hulpmiddelen.


Bent u het contact verloren met uw dierbare?

Om wat voor reden dan ook. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat contact met dierbare(n) wordt verbroken.

Zoekt u weer contact met uw dierbare(n) en lukt dit niet? Wij kunnen u hier mogelijk bij helpen. Tevens staan wij open om de eerste contacten te leggen met uw dierbare(n) om zo een eventuele verzoening weer op gang te brengen.


Gezochte persoon?

Daarnaast zijn er ook personen die bewust niet gevonden willen worden. Bent u een schuldeiser en wilt u een schuld innen?

Neem ook dan contact met ons op. Wij kunnen u mogelijk assisteren bij het opsporen van deze personen.