vreemdgaan overspel

Overspel

Vermoed u overspel?

Overspel / vreemdgaan


Overspel, je hoopt dat het je nooit overkomt, en toch gebeurd het ontzettend veel.

Tegenwoordig lijkt vreemdgaan allang niet meer “bijzonder” en is het niet gek dat mensen zich daarover wel eens zorgen maken. Het herkennen van overspel door uw partner is niet altijd makkelijk maar vaak zijn er wel signalen die erop wijzen dat er sprake is van overspel.

Signalen zoals het veranderen van het telefoongedrag, ineens veel aan het overwerken op het werk, het veranderen van de fysieke relatie tussen u en uw partner of uw partner is ineens meer dan anders, met haar of zijn uiterlijk bezig, kunnen aanwijzingen zijn dat er sprake is van overspel. Uiteraard hoeft dit niet altijd het geval te zijn.

Een dergelijke situatie is vaak erg emotioneel en daarnaast spelen ook vaak meerdere factoren mee zoals zakelijke of financiële factoren en daarnaast eventueel ook het belang van de kinderen.

Om veel persoonlijk leed te voorkomen of om juist het vertrouwen weer terug te winnen in uw partner is het verstandig om dit soort onderzoeken over te laten aan professionals. Tijdens een dergelijk onderzoek zal uw partner geobserveerd en gevolgd worden en daarnaast wordt er van verdachte ontmoetingen, die kunnen wijzen op overspel, foto’s en videomateriaal verzameld.

Na een onderzoek kunt u uw partner met het geleverde bewijs confronteren.

Na een kennismakingsgesprek per telefoon, e-mail of in persoon met 1 van onze professionals, ontvangt u eerst een offerte zodat u weet waar u qua kosten aan toe bent. Na goedkeuring van deze offerte starten wij een dergelijk onderzoek.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een overspel onderzoek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.